Naar de homepage
  Home  
  Selectie  
  Waarom Receptief  
  Contact met aandacht  
  Kwaliteitssysteem  
  Receptiewerkboek  
  Vacatures  
  Contact opnemen  

Parttime Telefoniste/Receptioniste


Amsterdam Atrium
Werktijden op maandag van 09.00-14.00 uur en flexibel beschikbaar om zonodig extra te werken.Onze ideale nieuwe collega bij deze drukke receptie is bijzonder dienstverlenend, werkt nauwkeurig, met plezier en is gemotiveerd. MBO werk- en denkniveau en ervaring met Microsoft Office maakt dit profiel compleet.
Amsterdam Zuidas
Uren in overleg op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-19.00 uur. Op een geheel nieuwe locatie verzorgt u binnen een gezellig team op professionele wijze de receptietaken. Een brede verantwoordelijkheid is ondergebracht bij de receptie. Telefoonverkeer, het reserveren van vergaderzalen, post- en fax behandeling, ontvangen bezoekers en aanvullende administratieve verantwoordelijkheden maken dit tot een boeiende functie bij een toonaangevend-, internationaal opererend bedrijf. Beheersing van de engelse taal is nodig om deze functie goed te kunnen vervullen. Relevante werkervaring is een voordeel.
Utrecht Rijnsweerd
Uren in overleg op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur. Een boeiende functie binnen een organisatie die een grote landelijke bekendheid geniet. Trefwoorden voor deze functie: professionaliteit, persoonlijkheid, representativiteit. Uw taak bestaat o.a. uit het correct behandelen van het telefoonverkeer, ontvangen van bezoekers, reserveren van vergaderzalen, verzorgen van de lunch, bestellen van kantoorartikelen etc.